Hotelkamerveiling

Hotelkamerveiling

About Hotelkamerveiling

Hotelkamerveiling.nl is de grootste veilingsite van Nederland op het gebied van hotelarrangementen met meer dan 550 hotelarrangementen in binnen- en buitenland.

Onze missie luidt “meer mensen vaker naar hotels laten gaan”. Het is dan ook ons streven om wereldwijd hotels toegankelijker maken voor een bredere doelgroep, zodat een ieder kennis kan maken met de gastvrije hotelbranche. Sinds 2008 hebben onze ruim 800.000 leden meer dan 5 miljoen hotelovernachtingen geboekt. Per jaar versturen wij meer dan 100 miljoen nieuwsbrieven en op Facebook hebben wij meer dan 125.000 fans!

Hotelkamerveiling features

Heb je een Hotel of B&B?

Wil je meer gasten ontvangen? Wij kunnen jou hierbij helpen! Heb je wel eens een kamer vrij? Dan kun je die via ons verkopen. Met ons unieke concept maken wij het mogelijk om jouw lege kamers te bezetten via onze online veilingmethode. Via Hotelkamerveiling.nl kun je eenvoudig meer bezetting creëren en jouw accomodatie promoten.

Je kunt op de website zelf een eerste veiling aanmaken, of je kunt contact opnemen met onze support afdeling via tel. 088-0074100 of e-mail aanbieder@hotelkamerveiling.nl.

De voordelen op een rij

  • Meer kamers bezet (optimaliseren van bezetting).
  • Geen kosten aan het opzetten van de samenwerking.
  • Hotelkamerveiling.nl verzorgt het gehele reserveringsproces.
  • Je bepaalt zelf wanneer je de gasten wilt ontvangen.
  • Reserveringen zijn gegarandeerd en niet te annuleren.
  • Gratis gebruik van mediacampagne (nieuwsbrief, Facebook, commercial Uitzending Gemist, radio etc.)

Hotelkamerveiling screenshots

Start with one of our solutions!

Discover more and grab your free trial